SMS от оня свят

 някой невидим премествал мебелите в дома и дърпал одеалата от тях, докато спели. Същото ставало и с предишните собственици на дома, които още преди 30 години разказвали на съседите, че през нощта чуват, как някой диша и се чувства отвратителна миризма. Купувайки дома, Джонс бил уверен, че всички истории с полтъргайст са чиста измислица. Само че времето се наложило да започне да мисли иначе….
2002 донесла на Франк наведнъж две трагедии: отначало от рак на мозъка умрял неговия 32 годишен син, а три месеца по-късно сърдечен пристъп станал причина за смъртта на неговата 69 годишна съпруга Сади. В деня на смъртта на жена си той за пръв път изпитал нежелание да влезе в дома си. В този момент на мобилния му телефон се позвънило, но той не вдигнал . По-късно, преглеждайки информацията за пропуснатите повиквания, изпаднал в ужас – позвъняването било от домашния им номер, макар по това време там да нямало никой.
От този момент той постоянно получава странни SMS, които, по негово мнение, пише Сади. В съобщенията има текст, който жената обикновено е писала приживе, а омерът, от който идват те, е скрит. Увереността, че ги изпраща неговата покойна съпруга се засилва от това, че тя приживе не се е разделяла с телефона си и е била погребана с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *