Гигантските обекти на Слънцето

На въпросите на журналистите, какво всъщност е това, било отговорено, че това са просто дефектни снимки или повреда от пренасянето. Само че мнението на учените е твърде различно… Те са анализирали всички снимки от 2008 година, изпратени и от двата спътника. Въпросните обекти не се появявали често, но от началото на тази година , могат да бъдат видяни едва ли не на всяка снимка. Ако снимките са последователни и достатъчни по количество, може да се види траекторията на движениет им. Учените са ги разделили на 3 вида: 
1. „Батерии” 
Тези обекти се появяват почти на всяка снимка и по форма напомнят батерия, от където идва и наименованието им. Те са най-малки от наблюдаваните, а размерът им е равен приблизително на четвърт от Земята.
2. „Трансформери” 
Срещат се по-рядко от „Батерийките”, но въпреки това – достатъчно често. Наблюдават се много близко до Слънцето, но също и на някакво разстояние от него. Ако се проследи такъв обект от момента на излитането му от Слънцето, може да се види, как той сякаш се трансформира. При излитане това е просто черна точка, но с отдалечаването си се оревръща в кръстообразен кораб. Скоростта му е просто умопомрачителна – малко по-голяма от скоростта на светлината! Размерът на това небесно тяло е равен примерно на размера на Земята….
3. „Пръти”.
Тези обекти се появяват доста рядко – примерно на 50 дни. По вид е силно святкаща лента, чиято дължина е примерно равна на диаметъра на Слънцето. „Прътите” могат да излизат и влизат от и в него, а също и да се появяват на някакво разстояние . На снимките след „пръта”, се появяват голямо количество „батерийки”…
 
Това са трите вида обекти, които са успели да видят учените, но какво са те всъщнот, още не може да се каже. Едно е ясно на 100% – това не са обекти със земен произход, нито пък са дефекти на снимките, или получени от преноса им. Не би могло да е и космически боклук, тъй като в такъв размер той просто не съществува. И , като се нае, че температурата на Слънцето е 6000 градуса, едва дали нещо „неразумно” би могло да се приближи толкова… Може да се запитаме: ако са извънземни същества, какво търсят на нашето светило? Черпят енергия? Или обратно – поддържат живота му? За сега всичко е само една голяма загадка… 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *