Уловки за мъже – 6

Как да го привържете към себе си?
Той събита визитни картички и телефонни номера, и исла на всяка цена да задълбочи познанствата си. Позволете му това безобидно увлечение. Поддържайте неговия кръг от познати. В леглото Водолеч трябва да бъде глезен. Той много обича нежното поглаждане на краката, винаги в направление от долу, на горе.

Абсолютна двойка:
дама – Дева и Водолей; тя му дава духовна храна , което е оптимална комбинация за ума и творчеството.

Проблемна двойка:
дама- Скорпион и Водолей.

Ако мъжът – Риби е обект на Вашите мечти

Къде да го срещнете?
Той ненавижда всичко гръмко и крещяшо. Предпочитанията му са към професионалните изложби, уютните ресторанти и барове, светлината на свщи и тихо лееща се музика.

Как да го завоювате?

Покажете му цялата дълбочина на своите чувства. Разкажете му за своите увлечения и се поинтересувайте, как той се отнася към тях. Даже и отношението им да е отрицателно, склонните към компромиси Риби лесно могат да бъдат надхитрени, и бързо ще намерите общ език и интереси.

Как да го привържете към себе си?

На Рибите е необходимо да имат своите малки безобидни тайни. Не разпитвайте и не се опитвайте да разузнаете. Винаги показвайте, че искате едно и също нещо с тях, и тогава мъжът – Риби сам ще Ви увлече в света на своите фантазии. Нашепвайте му любовни думи, галете го , понякога масажирайте стъпалата и палците му: тогава той ще бъде на седмото небе.

Абсолютна двойка:
дама – Лъв и мъж – Риби.

Проблемна двойка:
мъж Риби и дама – Дева, която ще е принудена малко по- често да се ръководи от емоциите, а не от разума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *