С усмивка за зодиите и парите ….

c8dfbed37acd59935ae9998cae0fe832

Астролозите са на мнение, че финансовото благополучие на човек до голяма степен зависи от това, с кого живее, с по-точно – от неговия зодиакален знак. Затова всеки би трябвало да избира партньора си с ум…

Овен

Ако Вие сте главния „донор” в семейството, и ако искате да продължавате за изпълнявате своята „донорска” функция за слава, смело свързвайте съдбата си с представителите на стихиите на Въздуха. За да изградите идеална „търговска двойка, трябва да се спрете на Водолей. Везните също са не лош помощник в нелеката работа за примамване на финансовата Фортуна. Ако пък Вашата единствена цел е спешно да банкрутирате, тогава побързайте, да си намерите партньор Скорпион. Този съюз ще Ви разори за броени дни…

 

Tелец

На Вас пък сексуалния съюз със Скорпиона , напротив, ще Ви донесе голям комерсиален успех. Освен това смело може да разчитате на отношенията си с Водолеи. С представителите на „огнените” зодии(Лъв, Стрелец и Овен) на пръв поглед нещата не са съвсем наред, но всъщност „изясняване на отношенията” с тях само укрепва брака, а и Ви гарантира устойчиви доходи.

 

Близнаци

Ако искате да привлечете пари, намерете си партньор Лъв. Добър резултат би донесъл и съюза с другите представители на Огъна – Овен и Стрелец, но Лъвът – това в буквален смисъл е Вашия „паричен магнит”. Козирога, Девата и Телеца могат заедно с Вас да си заработват сами. В търговските работи те не биха могли да Ви помогнат, но, в крайна сметка и няма да Ви пречат кой- знае колко, за разлика от Скорпионите. С тях и за по- малко прилична заработка трябва да забравите.

Рак

За да преуспеете в търговията например, търсете партньор сред „огнените” знаци ( Лъв, Стрелец, Овен). Не е лош и варианта за съюз с Телеца: Малко ли е това, че само той работи, а и парички към Вас „ще притегля”. Звездите също ще Ви донесат финансов успех.

 

Лъв

Искате ли, да Ви нападнат пари и да не може да се отървете от тях? Търсете представители на зодия Близнаци! Това е рядък случай, при който ще привличате парите един на друг, така че финансовата криза въобще да не Ви заплашва.

Всъщност Водолеите и Везните са също не лош вариант за Вас. Ако Вашия партньор е Дева, Козирог или Телец, ще може да заработвате големи суми без да се напрягате, а и те, когато са редом с Вас, няма да изпитват особени проблеми в работата и финансите. А Скорпиона – у-у-у-у! Бързо трябва да бъде пуснат по широкия свят от всеки Лъв – дори и от най- успешния….

 

Дева

Най- подходящия интимен партньор за Девите, които се стремят към финансов успех, това е Скорпиона. Това е просто рядък случай! Той просто не само не „отблъсква” парите от Девите, както от болшинството други знаци, но дори им помагат интуитивно да определят, къде може без риск да се изкарат солидни суми.

Удачен от финансова гледна точка ще бъде и съюзът с „огнените” знаци. Наистина, периодът за любов при Вас неизменно ще се редува с периоди на взаимни претенции. Трябва обаче да се знае: колкото по- силен е конфликта, толкова по- голям приток от пари трябва да се очаква в скоро време!

 

Везни

Странна работа! Близките отношения с представители на този знак носят успех на всички( без изключение), които се занимават с предприемаческа дейност. А всъщност самите Везни рядко могат да се полакомят за парче от тази баница: към тях парите не вървят, и това е всичко! Опитайте се, да да си намерите партньор – Стрелец. Ако успеете и Ви потръгне, няма да има по- успяващ човек от Вас!

 

Скорпион

За разлика от Везните, които помагат буквално на всички да заработват пари, Скорпионът с някакво фатално упорство „отблъскват” парите от другите знаци на Зодиака. И ако има някой, на който Скорпиона няма да доведе до разорение, това са „земните” Телец, Дева и Козирог. За самия Скорпион е най- добре да си намери партньор от представите на стихията на Огъня. Наистина, трябва да се приготвите за това, че любимите Ви Телец, Дева и Козирог, ще ги осигурявате самите Вие тъй като представителят на всеки от тези знаци, редом с Вас едва ли ще успее да изкара нещо.

 

Стрелец

За любовна утеха трябва да си намерите Водолей или Везни. Този съюз ще донесе полза и на двете страни и ще си помогнете един на друг да постигнете финансов успех, и да сте полезни един над друг, от което ще спечелите и двамата.

Ако искате да си живеете припявайки, и без да правите каквото и да било, намерете си спътник Телец, Козирог или Дева: те, заедно с Вашата „астрална помощ”ще заработват стабилни пари, а Вие преспокойно да ги харчите, без каквито и да било угризения на съвестта, тъй като също имате принос в заработването на тези пари!

 

Козирог

На Вашия търговски успех нищо няма да попречи, и смело може да се ожените по любов! Ако Вашият избраник се окаже Скорпион, Вие ще съумеете да заработите и за двамата, а той едва ли ще успее да направи някакъв значителен принос в семейния бюджет.

Раците и Рибите ще повлияят на Вашите работи примерно така: Вашата заработка ще е малко по- малка, затова пък Вие влияете на търговските им успехи по- добре, отколкото на „скорпионските”. Стабилни  приходите са Ви гарантирани, дори и в случай, че Вашата половинка е Стрелец, Овен или Лъв. Кой остава? Телец и Дева? Е, с такива работяги Вие просто няма да пропаднете!!!

 

Водолей

Кaкто и за другите „въздушни” знаци, най- благоприятен за Вас е съюза с представители на Огъня – Стрелец, Лъв и Овен. Работите Ви ще тръгнат съвсем не зле, ако до Вас са Везни или Телец. А виж, партньор Скорпион ще подейства на Вашите парични дела просто отвратително(както, впрочем и на работата на болшинството зодиакални обитатели). Не се свързвайте с тях!

 

Риби

Най- добре ще повлияе на Вашето финансово благополучие Овен. Само че дали ще можете да живеете с този взривоопасен субект, това е вече голям въпрос…. Не лош вариант е съюзът с Козирог, Дева или Телец. Наистина, в този случай Вие не след дълго ще се намирате в някаква зависимост, но пък те от друга страна,благодарение на Вас заработват пари!

 

Е, какво? Замислихте ли се? Ей- ей, не бързайте толкова, за да подмените своя благоверен под предлог, че това ще Ви донесе финансов успех! Хитреците – астролози твърдят, че парите се привличат и отблъскват не само , така да се каже, от непосредствената близост с „подходящия” представител на Зодиака. Оказва се, че е достатъчна Вашата фантазия. Така че – изберете си субект с необходимата зодиакална принадлежност, и мислено си помечтайте за него. И пари ще изкарвате, и скандали в семейството няма да има!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *