Пещерата на скелетите

Когато в джунглата изчезнал ученият Дейвид Водла, по следите му тръгнала експедиция, която, търсейки го, се натъкнала на хълмове, напълно потънали в гъсталаци. Местните жители казали, че това е проклето място, където живеят магьосници –людоеди , и отказали да вървят по- нататък.
Това странно място било обсипано с редица отровни растения, а и всяка крачка се срещали отровни змии.
Още преди да тръгне на своето пътешествие, Водла описал в дневника си пещера, в която се правели жертвоприношения на хора . Именно към нея той се отправил, и
именно от там не се върнал…

Експедицията, която тръгнала по следите му, бързо намерила необходимото място . Нощем от там се носели странни и плашещи звуци, но денем всичко било спокойно и нямало нито едно доказателство, че тя е обиртавана някой жив човек.
Когато членовете на експедицията влезли вътре, те били потресени от видяното.

Навсякъде било осеяно с човешки трупове – едни висели, а други седели, облегнати на стената. Всички трупове имали еднакви травми – счупени череп и гръден кош. Никой до този момент не може да даде точно обяснение, от къде са се взели толкова много трупове, но звуците от пещерата се чували всяка нощ и приличали на звук от чукане на кости, , а труповете променяли своето положение. Влизайки там всеки ден, може да се наблюдават различни пози на един и същ труп.

Опитали се за през нощта да скрият оператора, за да може да заснеме с камерата какво става в пещерата, а на сутринта го намерили мъртав, а на един от скелетите имало прясна човешка кръв…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.