Penny Market каталог брошура 06.10.2011 – 12.10.2011

 
Остава само още една седмица докрая на играта! Участвайте и Вие! Очакват Ви: лек автомобил Шкода Октавия, 10 Телевизора, 5 СПА уикенда и още много други награди! 

Играйте и спечелете с PENNY Маркет и Партньори от 15.Септември до 12 Октомври!

 За да участвате в Томболата, попълнете специалния талон, който можете да намерите във всички филали на PENNY Маркет в страната и да отговорите правилно на въпроса:

Кои са цветовете в логото на PENNY МАРКЕТ?

Пъпълнените талони се пускат в специалната кутия, която се намера в пред касовата зона на всички филиали.

Участие в томболата могат да вземат всички лица над 18 години, с изключение на служителите на PENNY Маркет и техните семейства. Участието в томболата не е обвързано с покупка. Наградите ще бъдат изтеглени на 19.10.2011г в присъствието на нотариус. Победителите ще бъдат уведомени лично по телефона и обявени на плакати във всички филиали на PENNY Маркет в страната, както и на www.penny.bg 

Чрез участието си в томболата печелившите участници дават съгласието си имената и снимките им да бъдат оповестени с рекламна цел. Организаторите не носят отговорност за спорове, възникнали относно собствеността на талоните и данъци и такси, свързани с наградите. Печалбите са предментни и не може да бъде изплатена паричната им равностойност.

Желаем Ви Успех! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *