На Земята живеят племе … извънземни!

Разбил ли се е ? Работата е в това, че по непонятни причини са започнали да изчезват уликите за това произшествие. 716 скелетчета на извънземни (те били с малък ръст), а и дисковете някъде са изчезнали…Наистина, в района на планината живее жълт народ, спуснал се от небето(също с дребен ръст). Тайната на планината Байан-Кара-Ула си остава в сила…
Вече повече от 70 години се носят слуховете за загадъчните каменни дискове, намерени в централната част на Китай в планината Байан-Кара-Ула. И също толкова години звучи гласа на скептиците, отричащи самото съществуване на тези странни предмети. Само че последните изследвания в забранените преди зони на Китай,
направени от немския археолог Гартвин Хаусдорф, отново прави актуален този проблем.

Първата експедиция е в изключително труднодостъпния район в планината, на границата между Тибет и Китай, е ръководена от китайския археолог Чи Пу Теем, е била през 1937- 1938. Експедицията е открила масово погребение на странни дребни същества(с ръст 1,5 метра), с непропорционално големи глави. Били открит всичко 716 гробчета ! И във всяко от тях имало по един каменен диск с диаметър 30 сантиметра и дебелина около сантиметър. Но най- интересното било, че всеки диск, подобно на грамогонна плоча, имал централен отвор, от който тръгвала двойна бразда, стигаща по спирала до самия край. И в него се забелязвали съвършено непознат тип йероглифи. Освен това химическият анализ на материала показал много високо съдържание на кобалт и още някакъв друг метал. Осцилографът зафиксирал непонятни вибрации при дисковете. Те или са се зареждали от източник на електричество, или са използвали като електрически проводници.
Главните характеристики на намерените под тънък слой пръст дискове били точно направените в центъра отверстия и недълбоките браздички, описващи спирала в направление от центъра към края. При по-близко разглеждане учените са
определили, че спиралите са покрити с дребни символи или знаци. Станало ясно, че дисковете представляват древни книги, но никой нямал ключ, с помощта на които може да бъдат прочетеното.През 1962 година професора от Пекинския университет Цум Умнуй, който цели 20 години се е занимавал със загадъчните символи, е съумял все-пак да разкрие тайната на каменните дискове и да разшифрова древните писмена.

86ad652e3e6f06d163e55d187751cce8


Появата на книги, описващи резултатите от работата на професор Цум Умнуй и неговите съвременници, предизвикало истинска сензация. Тяхното съдържание се оказало толкова шокиращо, че Пекинската академия на науките се наложило да забрани публикациите за това, а на професора се наложило да доказва своята психическа пълноценност.Ядосан и озлобен, изследователят емигрирал в Япония , където през 1964 година починал по неизвестни причини.
Трудът му получил много интригуващото заглавие: „Древни текстове, разказващи за космическия кораб, долетял на Земята преди 12000 години”. На дисковете, общия брой на които бил равен на количеството намерени скелети – 716, била подробно записана историята на извънземните пришълци, космическият кораб на които преди много хиляди години претърпял катастрофа в района на планината Байан-Кара-Ула!
Изплашените диваци от племето кхам, живеещи в планинските пещери, не повярвали в мирните намерения на пришълците и убили по-голямата част от тях. Само че с течение на времето хората намерили общ език с останалите живи същества, които нарекли дропа, но да им помогнат да се
върнат на роднара оланете, разбира се, не могли. Когато дропа разбрали, че пътят им към родната планета е затворен завинаги, наложило се да се приспособяват към създалите се условия и те дали на диваците знания, достъпни за човешкото разбиране на планинските племена.

812da80c40301af9db989e7e1f69c2fd
Реклама 2
Някои фрагменти на превода пресъздават още по- мащабна версия на катастрофата. Дропа се спуснали от облаците на своите въздушни кораби – свидетелства каменния надпис и до залез 10 пъти мъжете, жените и децата от племето кхам се крили в пещерите до залез слънце , докато се убедили, че този път дропа са дошли с мир. Оказва се, че е възможно в китайските планини да са аварирали лораби от цял извънземен флот, а и от фрагмента може да се направи извод, че не един път дропа са се приземявали там, но далеч не винаги посещенията им са били безобидни….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.