Какво можем да научим за мъжа, от гастрономическите му пристрастия

 

 

Tрябва да знаете, че за мъжа, който сам обича да готви, са много важни разбирането и духовната близост. Този мъж никога няма да зацикли на секса, като такъв.

 

От друга страна мъжът, който яде постоянно – винаги и навсякъде, я повече от ясно, че мисли само за собственото си удоволствие. Той е крайно непостоянен и едва ли може да бъде добър партньор.

 

Скован и неумел в леглото ще се окаже онзи, който предпочита сухоежбината пред сосовете, заливките и подправките на храните. За да реши „да се разшава“, ще са нужни много време и усилия!

Към лидерство във всичко, и в частност , в леглото се стремят мъжете, които предпочитат да се хранят на ресторант. За такъв мъж е изключително важно да удовлетвори своята половинка, и той винаги ще бъде добър партньор . И не дай- Боже, някога да направи засечка … Той ще я възприеме като пълен крах….

34f48c368166a5435531746f7c4666be

Реклама 1

 

Всъщност, най- добрия партньор в леглото е мъжът, който е радушен и гостоприемен и който с удоволствие се грижи за масата и за Вас по време на хранене, а и сам от сърце се наслаждава на онова, което върши.

 

Съществува мнение, че най-показателен за мъжа е избрания от него десерт. Онзи, който е мечтателен и сантиментален, ще избере шоколад. Той притежава изключително богат вътрешен свят, който е достъпен за много малко хора.

Източните сладкиши са харесвани от оригинални и независими в разсъжденията си мъже. Точно те обичат големите и шумни компании, обожават да се намират във водовъртежа на събитията и да са център на внимание.

 

Мармалад и желирани бонбони ще са по вкуса на философски настроените мъже. Любителите на мармалад, за разлика от любителите на баклава и рахат-локум, предпочитат да са в компанията на един-двама проверени приятели. Даже нямат нищо против и самотата, тъй като обичат да анализират и да се отдават на размисли.

Любителите на пирожки и торти привличат обкръжаващите със своето обаяние и увереността в собствените сили. Такива мъже са енергични и жизнерадостни. Своя положителен заряд те охотно споделят с обкръжаващите.

Сладките кифлички и банички на практика са предпочитани от мъже, стремящи се към спокойствие и стабилност. Такива мъже обичат пресметнатите рискове в живота, но, независимо от това , са способни на силни чувства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *