Какво може да се научи за мъжа за 10 минути

 

 

Незначителни на пръв поглед детайли в мъжкото поведение, могат да разкажат много за неговия характер и тип личност, както и да помогнат правилно да оценим перспективите за развитие на отношенията…

Любимият му вид спорт

Самотниците са бегачи, а плувците се наслаждават на своята независимост и самостоятелност. За любителите на отборните видове спорт (футбол, хокей, баскетбол), духът на съперничеството е силен, като това се отнася както до работата, така и до личния живот. Мъжете, равнодушни към спорта въобще, по-скоро се отличават с независимост на съжденията а решенията, които взимат, са на базата на интуицията си.

 

Приятелите

Ако има приятел от детството, действително знае какво е истинска вярност и ще иска и Вие да отговаряте на неговия идеал. И още нещо: запасете се с търпение! Ще Ви е нужно много време, за да спечелите неговото доверие.
Ако има много приятели, е показател, че без проблем намира общ език с хората и лесно се адаптира към всякакви условия.

 

Стилът на общуване

Той Ви залива с мейли, но за нищо на света няма да Ви позвъни пръв. Такъв начин на общуване му дава възможност идеално да редактира своите мисли. Има голяма вероятност да не иска да покаже истинското си лице, или просто не е достатъчно уверен в себе си. Любителят на icq-контактите изисква внимание нон-стоп. Може с часове да разговаря с Вас по телефона? Той е консервативен, но близките отношения съвсем не го плашат.

 

Кредитна карта или в брой?

Ако навсякъде плаща само с карта, това е показател, че е амбициозен и безкрайно се гордее със своя социален статус. Ако плаща само с налични, значи е самостоятелен и независим човек, истински мачо, който трудно може да бъде поставен в задънена улица. Ако джобовете му са празни, значи постоянно разчита на чужда помощ, и е уверен, че помощници непременно ще се намерят.

 

Дънки или деколте?

Ако Вашите любими дънки или суитшърт му харесват повече , отколкото черна прилепнала рокля, значи насреща си имате истински реалист. Той е спокоен, не прибързва и предпочита момичета, които не изискват особен подход. Мъжът, който изпада в екстаз, когато види жена в дизайнерски тоалет, мисли преди всичко за престижа. Възможно е, да изкарва куп пари, но има опасност да играят твърде голяма роля в живота му. Явно, не е наред със самооценката. Мечтата му е, да бъде обкръжен от зашеметяващи жени.

 

Как шофира?

Ако при вида на задръстване побеснява, ясно е едно: той е агресивен и не е свикнал да се сдържа. Възможно е такава черта на характера да му помогне да направи кариера, но отношенията с такъв човек едва ли биха могли да са мечта за когото и да било. Всъщност, в интимния живот той предпочита да доминира. Ако приема задръстванията спокойно и се държи нормално, със самоконтрола му всичко е наред.

 

Нещо за вредните навици

Любителят на хазартни игри е оптимист с адреналинова зависимост. В интерес на истината, неговият оптимизъм изчезва, когато се сблъска с реалността. Закоравелият пушач почти винаги се оказва и невротик по съвместителство. А и да бъде убеден за съвместен живот съвсем няма да е лека работа. Този пък, който обича да попийва, е възможно чрез своите чудатости и буйни изяви, да крие душевна незащитеност.

 

Какво поръча в ресторанта

Мъжът, който поръча големи порции е постоянен, но зависим. Той съвсем не може да се каже, че обича приключенията. Избира екзотични блюда? Пред Вас е любител на спонтанни решения и веселото в живота.

 

Левичар ли е, или действа с дясна ръка

Левичарите в душата си са художници. Нали при тях по-голямата част от информацията се обработва от дясното полукълбо, което отговаря за творчеството. За останалите мъже не може да се каже нищо определено.

 

Косите му

Мъжете, които са накъдрени или с пригладена коса, са егоисти до мозъка на костите си. Ако косите са започнали да „напускат“ главата на Вашия кавалер, това може да се отразява по не най-добрия начин на неговата самоувереност. Затова може да се окаже много чувствителен.

 

Имал  баща  трима  сина…

Та,  имал бащата трима сина… Големият бил отговорен и на него можело да се разчита. Малкият творчески настроен: не глупав, но със собствена траектория… Ако, обаче, обектът на Вашето внимание е средния син, имайте предвид, че е с чувствителна душа и ще се нуждае от огромно по обем внимание

 

Външност и амбиции

Мъж, който се заглежда в своето отражение във всяка витрина, определено страда от голяма доза нарцисизъм. Но това също е и признак за стремеж към успех, независимо от това, към каква страна на живота се отнася….

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *