Елмазени гоблени-да се избавим от стреса красиво


Всеки пакет с елмазен гоблен съдържа:

– Платно с отпечатан рисунък, който има лепилен слой. Върху платното има поставен защитен лист хартия или прозрачно фолио.
– Табличка, в която се държат мънистата при работа. Табличката има улеи, които спомагат обръщането на мънистата в правилната посока.
– Пинцета и моливче. Пинцетата се използва при реденето на квадратни мъниста, а моливчето при редене на кръгли мъниста. 
– Опаковани и номерирани мъниста;
– Парче лепило;
– Лист с таблица, показваща кое обозначение на схемата на кой цвят отговаря;
– Инструкция за употреба;
 
Имайки предвид най-разпространените проблеми и въпроси които възникват при правене на елмазени гоблени ние ви препоръчваме следното:
 
1. Не отлепяйте целият защитен лист на елмазения гоблен, за да не пресъхне лепилния слой. 
2. Има различни методи на работа, но нашата препоръка е да работите на сектори. След като облепите пълно даден участък на елмазения гоблен пристъпете към следващия.
3. Готовият елмазен гоблен е добре да покриете с лист и върху него да прекарате точилка, а после за поставите нещо тежко за известно време /ден-два/, за да залепнат добре всички кристали
Готовата композиция може да бъде покрита с акрилен лак или напръскана с лак за коса, за да блести и да се запазят цветовете.
elmazeni gobleni
Реклама 1

 
Независимо дали ще спазите тези съвети сме уверени, че ще забавлявате с елмазения гоблен, който сте избрали и ще бъдете доволни от крайния резултат. Елмазената картина не спада към сложните творчески дейности. Това е наистина вълшебно увлечение, достъпно за всеки. При работата над картината можете да получите огромен заряд положителна енергия. Не напразно е славата на това хоби като отличен антидепресант. Много клиенти отбелязват, че заниманията с елмазени гоблени ефективно успокоява нервната система и привежда мислите в ред. 
 
Ако вече сте заинтригувани и искате да видите каталог с елмазени гоблени то обезателно посетете ArtIvet.com. Tова е онлайн магазинът с най-голямо разнообразие и най-добри цени. Доставката е БЕЗПЛАТНА и не оскъпява удоволствието. 
 

Приятно забавление!