Дианамтени гоблени от ArtIvet – има защо да се купи от там

„Реших, че имам зад гърба си достатъчно ушити гоблени и няма да започна с диамантен гоблен от най-малките, а си поръчах дианамтена картина с размери 40 х 50 см.“ – продължава да разказва С.Х. – „Трябваше да изчакам малко доставката, но това не бе проблем. Имаше даже приятен гъдел и натрупване на желанието и любопитството.“

„Накрая пакетчето дойде! В първият момент се пообърках с всичките тези пакетчета, моливи и пинцети за лепене, но опита си каза думата и само след ча вече редях красивата мозайка“. Сега първата ДИАМАНТЕНА КАРТИНА на С.Х. виси на стената и редом до любимите ушити гоблени. 

„Доволна съм – бе забавно, намалява напрежението, успокоява и усещаш, че твориш. Страхотно усещане! Пак бих избрала за покупка сайта АртИвет, защото бяха коректни и бързи. А и обичам да говоря със слънчеви хора, дори по телефона. Навъсените и недоволни служителки ме натоварват.“ 

диамантени картини

Реклама 1

Ние благодарим на С.Х за това, че сподели нейната емоция покрай ушиването на първия и диамантен гоблен /елмазен гоблен и каним всички Вас да пробвате. Може това да се окаже новото ви хоби!

Поръчайте от ArtIvet.com! Там диамантените гоблени са подбрани така, че да са най-красивите и с най-добро качество от сигурни и доказали се производители. 

ArtIvet.com е правилният избор!