Catalog Kaufland Romania

Kaufland este o divizie a concernului german Schwarz-Gruppe (Schwarz Beteiligungs GmbH), din care fac parte și alte rețele cunoscute, ca Lidl, KaufMarkt și Handelshof si are peste 200.000 de angajați în toată Europa.

Kaufland este prezent în România din anul 2005, și avut în anul 2011 afaceri de 1,3 miliarde euro la nivel local, fiind cel mai mare lanț de hipermarketuri, urmat de Carrefour și Metro, după valoarea vânzărilor.

Kaufland va ofera urmatoarele garantii: – Garantia prospetimii Kaufland
Prospetime absoluta!
Daca se intampla sa gasiti pe parcursul unei zile unul sau mai multe articole care expira la sfarsitul zilei, primiti de la Kaufland un bon in valoare de 5 lei.
– Garantia rapiditatii la vitrina cu servire asistata Kaufland
Rapiditate la vitrina cu servire asistata!
Ati asteptat mai mult de 5 minute si nu sunt toate cantarele ocupate? Primiti un bon in valoare de 5 lei.
– Garantia rapiditatii la case Kaufland
Rapiditatea la case!
Ati asteptat mai mult de 5 minute si nu sunt toate casele deschise? Primiti un bon in valoare de 5 lei.
– Garantia schimbului de produse Kaufland
La Kaufland aveti garantia schimbului de produse!
Fara multe vorbe, pe baza bonului de casa, primiti banii inapoi!
– Garantia produselor electrice Kaufland
3 ani garantie pentru toate produsele electrice!
Calitatea Kaufland este cea corecta. De aceea Kaufland acorda o perioada de garantie mai mare decat cea prevazuta de lege.

Serviciile oferite de Kaufland in magazinele din intreaga tara
– Telefonul clientului apelabil gratuit
Dumneavoastra sunteti cea mai importanta persoana din magazin si va aflati mereu in centrul atentiei Kaufland. Daca aveti sugestii, cereri sau critici, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon gratuit 0800 080 888! De asemenea, ne puteti contacta folosind Formularul-Online.
– Plata fara numerar in magazinele Kaufland
Cardul dumneavoastra bancar este acceptat cu placere la toate casele!
– Garantia preturilor mici Kaufland
In cazul in care cumparati in aceeasi zi, intr-un magazin din orasul nostru, un produs care la noi este semnalizat “cel mai bun pret”, mai scump de la noi, decat de la concurenta, primiti un bon in valoare de 5 lei!
– Casa fara dulciuri Kaufland
Dragi parinti, la Kaufland gasiti o casa fara dulciuri!
– Super Petrecere – total relaxat!
Se apropie petrecerea mare? Este bine sa cumparati mai multe bauturi pentru oaspetii dumneavoastra. Sticlele nedesfacute si nedeteriorate le primim cu placere inapoi in termen de 14 zile, pe baza bonului de casa.
– Gustati gratuit in magazinele Kaufland
Indiferent ca vorbim despre o branza savuroasa sau un salam delicios – la vitrinele noastre cu servire asistata va asteapta delicatese culinare de cea mai inalta clasa. Ceea ce nu cunoasteti, va oferim cu placere sa gustati. Personalul Kaufland de specialitate este la dispozitia dumneavoastra. Gustati si savurati prospetimea pura de la vitrina Kaufland cu servire asistata!
– Apel gratuit pentru taxi din partea Kaufland
Pentru a ajunge confortabil acasa Kaufland va comanda cu placere un taxi. Adresati-va angajatilor Kaufland de la Biroul de Informatii. Kaufland va ureaza un drum bun catre casa!
– Calitatea din Romania in magazinele Kaufland
In sortimentul Kaufland gasiti o gama variata de produse romanesti de calitate!
– Produse de brutarie proaspete Kaufland
Toata ziua, produse de brutarie proaspete!
La raionul Kaufland de brutarie gasiti mereu produse proaspete, pe tot parcursul zilei! Descoperiti savoarea produselor noastre proaspat scoase din cuptor!

Strategia companiei este diferită de cea a alator retaileri, Kaufland este primul lanț de hipermarketuri care a intrat în orașele mici din România, cu 25.000-40.000 de locuitori, în condițiile în care competitorii săi Carrefour, Real, Auchan și Cora ocolesc localitățile cu mai puțin de 100.000 de locuitori. Numărul mediu de angajați ai unui hipermarket Kaufland este de aproximativ 150.