Catalog Carrefour Romania

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate.

Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.

Catalog Carrefour actual


Carrefour opereaza in prezent in Romania 2 formate de magazine, hipermarketurile Carrefour precum si supermarketurile Carrefour Market.
Brandul Carrefour

Conceptul de hipermarket a fost inventat de Carrefour acum 40 de ani in Franta si Carrefour este primul care a adus acest concept in Romania, in 2001, punand bazele pietei de retail. Industria retailului a adus schimbari majore atat in productie si distributie cat si in obiceiurile de consum ale oamenilor. Carrefour poate fi considerat unul dintre pionerii noii piete create in Romania, piata, care a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult jucand un rol semnificativ in economia tarii. Piata de retail in care brandul Carrefour se inscrie este una foarte dinamica, preferintele consumatorilor fiind din ce in ce mai variate, iar acestia din ce in ce mai exigenti.

Brandul Carrefour este unul orientat catre client, catre satisfacerea tuturor exigentelor la cel mai bun raport calitate-pret. In acest scop au fost create marcile proprii care ofera cele mai mici preturi de pe piata respectand in acelasi timp standarde inalte de calitate pentru fiecare categorie:
– Carrefour – marca proprie pentru produse de larg consum si bazar
– Carrefour Home – marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice
– Carrefour Selection – produse marca proprie premium
– Carrefour Bio – gama de produse alimentare bio
– Carrefour baby – gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor
– Carrefour kids – gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor
– Carrefour light – gama de produse dietetice
– Marca nr.1 – cel mai bun raport calitate – pret
– TEX – marca proprie de produse textile
– Bluesky – marca proprie pentru produse electrocasnice
– Les cosmetiques – marca proprie pentru produse cosmetice
– Reflets de France – gama de produse regionale din Franta

Filiera Calitatii Carrefour

Ca si o garantie suplimentara a calitatii oferite, Carrefour a implementat sistemul “Filiera Calitatii Carrefour” pentru carnea de porc si pastravul proaspat. Filiera Calitatii Carrefour reprezinta solutia pe care Carrefour o ofera clientilor in conditiile poluarii, industrializarii si riscurilor de contaminare a produselor care ajung pe masa tuturor. Este garantia Carrefour ca aceste produse sunt in conformitate cu standarde superioare de calitate. Scopul Filierei Calitatii Carrefour este astfel sa ofere produse sanatoase clientilor, sa fidelizeze consumatorii, dar si sa incurajeze dezvoltarea producatorilor romani, care valorizeaza patrimoniul natural romanesc.
Tot in magazinele Carrefour clientii pot gasi si produse bio, produse dietetice precum si produse specifice unor alte culturi (Franta, Spania, Italia, Mexic, tari asiatice etc.) Toate acestea pentru a raspunde nevoilor clientilor, de a avea acces la produse sanatoase si diversificate.

Servicii Carrefour
-servicii financiare : Cardul de credit Carrefour MasterCard, credite pentru cumpararea produselor in rate, credite de nevoi personale, plata facturilor la utilitati direct la casele de marcat, transfer rapid de bani – MoneyGram, etc
-multiple modalitati de plata : carduri, tichete de masa, tichete cadou, etc
-asigurari : de locuinta, de masina, de calatorie, de bunuri
-produsele Loteriei Romane care se vand la casele de marcat
-retusuri textile gratuite
-livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km
-livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km
-linie telefonica gratuita TEL VERDE 0800-0800-02, 24h din 24, pentru apeluri de pe fix si mobil