Дианамтени гоблени от ArtIvet - има защо да се купи от там

Find us on Google+

диамантен гоблен 

Напоследък често четем за дианамтените гоблени! Приятелите ни говорят, че вече са си закупили такива от проверен онлайнмагазин с най-ниски цени. Научете какво е това хоби  - удоволствие!

"Купих си ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН на шега - ей така, за да пробвам." Казва С.Х., която години наред е била любителка на гоблените с конци и съвсем случайно е попаднала на това забавно предложение. Решила да опита, а цените в ArtIvet.com за дианамтени гоблени са наистина примамливи. 
"Реших, че имам зад гърба си достатъчно ушити гоблени и няма да започна с диамантен гоблен от най-малките, а си поръчах дианамтена картина с размери 40 х 50 см." - продължава да разказва С.Х. - "Трябваше да изчакам малко доставката, но това не бе проблем. Имаше даже приятен гъдел и натрупване на желанието и любопитството."

елмазен гоблен

"Накрая пакетчето дойде! В първият момент се пообърках с всичките тези пакетчета, моливи и пинцети за лепене, но опита си каза думата и само след ча вече редях красивата мозайка". Сега първата ДИАМАНТЕНА КАРТИНА на С.Х. виси на стената и редом до любимите ушити гоблени. 

"Доволна съм - бе забавно, намалява напрежението, успокоява и усещаш, че твориш. Страхотно усещане! Пак бих избрала за покупка сайта АртИвет, защото бяха коректни и бързи. А и обичам да говоря със слънчеви хора, дори по телефона. Навъсените и недоволни служителки ме натоварват." 

диамантени картини

Ние благодарим на С.Х за това, че сподели нейната емоция покрай ушиването на първия и диамантен гоблен /елмазен гоблен и каним всички Вас да пробвате. Може това да се окаже новото ви хоби!

Поръчайте от ArtIvet.com! Там диамантените гоблени са подбрани така, че да са най-красивите и с най-добро качество от сигурни и доказали се производители. 

ArtIvet.com е правилният избор!