Петте типа жени, от които бягат мъжете

Жената „досада”
Жените от този тип 24 часа в денонощието мрънкат и се оплакват от живота и своето здраве, като непрекъснато пренебрегват чувствата на другите и оскърбяват обкръжаващите. Мъжете недоумяват, защо тези жени постоянно се жалват, но в съшото време нищо не правят, за да изменят ситуацията към по-добро.

Жената, постоянно следяща за своето тегло
Мъжете се отнасят с уважение към дами, които се грижат за себе си и се стараят да държат теглото си под контрол и в норма, но когато тази грижа се превръща в идея – фикс, това започва да ги дразни и те полека започват да се дистанцират.

Жената, която се отнася негативно към родителите на мъжа

Дори и да не Ви е провървяло в бъдещите свекър и свекърва, никой не Ви позволява да ги оскърбявате в присъствието на Вашата половинка. Ако не можете да кажете за тях нищо хубаво, по-добре е просто да си мълчите.

Жената -трудохолик

Ако пред романтичните срещи с мъжа Вие предпочитате (макар и принудително) командировки и други работни събирания, бъдете готови, че в един прекрасен момент мъжът до вас да не издържи на такива отношения. Представителите на силния пол не обичат, когато ги поставят на второ място.

Жената – съветник

Има такава категория жени, които смятат, че техен дълг е да дават съвети на обкръжаващите и така да им помогнат за разрешаване на проблемите. Те до таква степен са въвлечени в този процес, че се опитват да дават съвети даже на своите мъже. И не когато се отнася до семейни проблеми, а за наболелите им служебни задачи, от които те, жените, съвсем ама съвсем нищо не разбират….

И нека всяка една от нас се замисли, иска ли да бъде самотна….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *