Метро - Каталози , брошури и промоции


МЕТРО / METRO каталози за периода 20 Ноември - 3 Декември 2014 г.

 - Каталог METRO “Купи 1 бутилка вино – вземи 1 безплатно
– Каталог METRO „Коледни играчки
– Каталог METRO “Подаръчни предложения
– Каталог METRO „Нехранителни стоки
– Каталог METRO “Никулден“ – риба, шарани в МЕТРО


Магазини на Метро: Метро София, Метро Варна, Метро Пловдив, Метро В.Търново, Метро Благоевград, Метро Русе, Метро Бургас, Метро Ст.Загора и Метро Плевен

 

Онлайн каталог Metro МЕТРО 20 ноември –

uchilishtezajeni.com